Twee autobranden in Hoogeveen

04-06-2009 20:32

Reportage 1 http://www.regiohoogeveen.nl/index.asp?p=newsmessage&i=11644

Hoogeveen - In de nacht van woensdag op donderdag zijn in de wijk De Weide twee auto’s in brand geraakt. Hierdoor liepen twee andere auto's schade op. In twee andere straten werd een poging gedaan om auto's in brand te steken. Dit mislukte echter. De politie gaat uit van brandstichting en stelt een onderzoek in.

Er branden twee auto's uit. Aan de Kolffstraat en aan de Van Leeuwenhoekstraat. Door deze branden liepen twee andere auto's schade op. Twee andere pogingen tot brandstichting vonden plaats in de Maaier en de Booyenverlaat. De branden werden kort achter elkaar gemeld, tussen 2.30 en 3.10 uur. De brandweer bluste de branden. De politie is donderdagmorgen gestart met een buurtonderzoek en er vindt sporenonderzoek plaats.

In dit onderzoek is de politie alle beschikbare informatie aan het verzamelen om een zo compleet mogelijk beeld te krijgen. Mensen die informatie hebben die hier iets mee te maken kan hebben, worden verzocht om dit door te geven aan de politie via telefoonnummer 0900 8844. Eventueel kan dit ook anoniem via de tiplijn van Meld Misdaad Anoniem op 0800 7000. (bron: Regio Hoogeveen)

14 jaar geleden




Add to Google

| More




Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /home/112-nieuws/public_html/index.php on line 57