Grote wateroverlast door aanleg glasvezel Deventer

06-07-2009 19:47

Reportage 1 http://www.ijsselnieuws.nl/index.php?option=com_content&view=article&...

Deventer - Tijdens glasvezel werkzaamheden die afgelopen week hebben plaats gevonden aan de Haexbergenstraat is vermoedelijk een waterleiding geraakt.

De bewoners aan deze straat vonden het vreemd dat er met dit warme weer plassen water langs de gevels van de woningen lagen. Niet wetende dat er honderden liters water in de kruipruimtes zal zitten.

De politie die hierop ingeschakeld werd, ondekte al snel dat bij vier woningen in deze straat de kruipruimte tot de nok aan toe, vol stond met water. Hierop hebben ze gelijk assistentie gevraagd van de brandweer, die vrij snel ter plaatse was.



De brandweer heeft een kleine dompelpomp bij de eerste woning ingezet. Na een tijdje was het niveau van het water maar een klein stukje gezakt, toen werd er al snel besloten is om een tweede voertuig op te roepen, om meer pompen te bezorgen. In de tussentijd heeft Vitens onderzoek ingesteld om te kijken waar de lek mogelijk zou zitten en heeft één woning afgesloten van watertoevoer.

Gezien de hoeveelheid water zullen de werkzaamheden een aantal uren in beslag nemen. Hierna zal duidelijk worden of de huizen ook schade opgelopen hebben.
(Tekst van: IJsselnieuws)

14 jaar geleden




Add to Google

| More




Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /home/112-nieuws/public_html/index.php on line 57