Grote brand bij Kargro Banden in Emmeloord

09-07-2009 08:02

Reportage 1 http://www.112emmeloord.com/index.php?option=com_content&view=article...

Emmeloord - Bij Kargro Banden in Emmeloord is vannacht een zeer grote brand uitgebroken waarschijnlijk door bliksem inslag. Een gitzwarte rookpluim hangt boven Emmeloord. De brand is iets na drie uur vannacht begonnen. Brandweerwagens van alle korpsen uit heel Flevoland zijn naar Emmeloord gegaan om het vuur te bestrijden. Het is nog onduidelijk of er gevaar is voor de omgeving door de rook die vrijkomt. Het vuur kan zich niet uitbreiden volgens de brandweer.

De brandende bandenhandel is gevestigd aan de Randweg 23 op industrieterrein Nagelerweg. Kargro is de grootste oude bandenhandelaar van Nederland, met meerdere vestigingen in het land.

De vestiging aan de Randweg in Emmeloord sorteert duizenden afgedankte auto- en vrachtwagenbanden. Die worden of voorzien van een nieuw profiel of het rubber wordt hergebruikt.

De brandweer is bezig met metingen, omdat de wolk over een woonwijk "de zuidert" trekt. De brand is onder controle maar er kan nog geen brandmeester worden gegeven omdat de brand moeilijk (Bron: Flevocourant)

14 jaar geleden
Add to Google

| More
Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /home/112-nieuws/public_html/index.php on line 57