Automobilist zwaargewond in Winterswijk

16-07-2009 07:50

Reportage 1 http://s01.dricom.nl/~nie112/uitrukken.php?id=4352

Winterswijk - Winterswijk - Een 27-jarige Doetinchemmer is in de nacht van dinsdag op woensdag 15 juli zwaar gewond geraakt bij een ongeval op de Corleseweg in Winterswijk. De man reed door onbekende oorzaak in een sloot.

De aanrijding werd omstreeks 03.15 uur door een passerende automobilist gemeld die een knipperend lichtje in een sloot zag. Hij sloeg alarm bij een nabijgelegen woning en inmiddels waren er ook twee jongemannen gearriveerd die eerste hulp verleenden. Het slachtoffer bleek zwaar gewond en werd door ambulancepersoneel en een arts van een gealarmeerde traumahelikopter gestabiliseerd voordat hij vervoerd kon worden.

Aangezien het slachtoffer in een leaseauto reed en geen adresgegevens bij zich had, duurde het even voordat familie geinformeerd kon worden. Het slachtoffer is per ambulance overgebracht naar het Medisch Spectrum Twente in Enschede. De verkeersongevallendienst heeft een sporenonderzoek ingesteld en de toedracht van het ongeval is nog onduidelijk. (Bron: 112 Achterhoek nieuws)

14 jaar geleden




Add to Google

| More




Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /home/112-nieuws/public_html/index.php on line 57