Man omgekomen bij ernstig ongeval Oosterwolde

14-10-2009 09:40

Reportage 1 http://www.nieuwsuitfriesland.nl/?content=detail&id=1246
Reportage 2 http://www.112nederland.nl/Friesland/nieuws/7185/
Reportage 3 http://www.112fryslan.nl/news/4120
Reportage 4 http://www.hvnieuws.nl/index.php?action=1&id=1707
Reportage 5 http://www.flitsnieuws.nl/nieuws/?content=detail&id=7295

Oosterwolde - OOSTERWOLDE - Dinsdagmiddag is een man omgekomen bij een ernstig ongeval op de Venekoterkruising (N381)

De fietser die de weg wou oversteken werd geschept door een bestelbus en kwam een aantal meters verder op het wegdek terecht. Diverse hulpdiensten werden gealarmeerd zoal ook de traumahelikopter uit Amsterdam, deze werd onderweg al gecanceld omdat de persoon al ter plaatse aan zijn verwondingen was overleden. Twee ambulances mochten ook niet meer baten en zijn na onverrichte zake retour gekeerd.

De brandweer van Oosterwolde is ter plaatse gekomen om schermen te plaatsen rondom het slachtoffer totdat de persoon is opgehaald door een lijkauto. Ondertussen heeft de ter plaatse gekomen verkeersongevallen analyse van de politie Fryslân een rapport op gemaakt van de situatie en zal de juiste toedracht onderzoeken.

Het overige verkeer werd ter plaatse door agenten geregeld en later is de kruising bij Appelscha afgesloten en moest het verkeer uit Drenthe een andere route kiezen. De geschrokken inzittenden van de bestelbus zijn door de politie opgevangen op het bureau. (Bron: www.nieuwsuitfriesland.nl)

9 jaar geleden
Add to Google

| More
Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /var/www/vhosts/112-nieuws.nl/httpdocs/index.php on line 57