Auto over de kop geslagen te Leeuwarden

31-10-2009 16:00

Reportage 1 http://www.radionof.nl/nieuws/auto-over-de-kop-geslagen-op-anne-vondelingweg
Reportage 2 http://www.112fryslan.nl/news/4169

Leeuwarden - LEEUWARDEN - Op de Anne Vondelingweg is een automobilist gewond geraakt nadat hij door nog onbekende oorzaak over de kop is geslagen. Het ongeval vond plaats ter hoogte van de afslag Camminghaburen / Kalverdijkje. De automobilist is vermoedelijk de macht over het stuur verloren en vervolgens tegen een lantaarnpaal in de middenberm aangebotst waarna hij over de kop sloeg.

Ambulancepersoneel heeft de bestuurder onderzocht en met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. In eerste instantie werd ook de brandweer gealarmeerd voor een aanrijding beknelling, zij bleken achteraf niet nodig en keerden daarom weer retour. Tijdens het ongeval heeft de politie een deel van de Anne Vondelingweg afgesloten, aan de andere kant van de weg werd ook een rijbaan afgesloten omdat daar de lantaarnpaal terecht was gekomen.
De verkeersongevallen analyse die met twee voertuigen ter plaatse kwam, doet onderzoek naar de exacte oorzaak van het ongeval. Theo Faber heeft de auto afgesleept en Enexis heeft ervoor gezorgd dat de stroom van de lantaarnpaal werd afgesloten. (Bron: Radio Noordoost Friesland)

12 jaar geleden
Add to Google

| More
Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /home/112-nieuws/public_html/index.php on line 57