Overvaller Moerkapelle van de trap gevallen

15-12-2010 10:19


Moerkapelle - De overleden overvaller die gisteren een supermarkt in Moerkapelle overviel, is hoogstwaarschijnlijk van de trap gevallen. Dat meldt de woordvoerder van de politie.

De twee overvallers glipten de supermarkt binnen door achter de bakker aan te lopen. Dit brengt elke morgen om half acht vers brood naar de supermarkt. De mannen drukten eenmaal binnen een pistool op het hoofd van het broodmeisje, en liepen door naar binnen. De eigenaar en zijn zoon zaten toen binnen aan de koffie.

De overvallers spoedden zich naar het kantoor toe, en traden daar binnen. Ze hielden de twee onder schot. Twee waarschuwingsschoten werden afgevuurd, waarna ze weg gingen. De deur werd op slot gedaan, zodat de de eigenaar en zijn zoon opgesloten zaten. De overvallers gingen toen de werkelijke winkel binnen. De zoon van de eigenaar trapte een glazen deur door, en kon zo uit de opsluiten ontkomen.

De supermarkteigenaar ging toen de confrontatie aan met de overvallers. Wat er tijdens die confrontatie is gebeurd is niet duidelijk, maar toen de politie aankwam lag de overvaller meer door dan levend onder aan een trap.

De eigenaar een een medewerker zijn verdachte, maar niet aangehouden. Het OM spreekt van kenmerken van een noodweersituatie.

12 jaar geleden
Add to Google

| More
Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /home/112-nieuws/public_html/index.php on line 57