Auto in brand te Rijssen

30-10-2008 08:47

Reportage 1 http://www.rijssen112.nl/Foto%27s/2008/Oktober/29-10_kapberger/index.php

Rijssen - Gisteravond heeft een brand gewoed aan de Kapbergerweg in Rijssen. Rond half acht werd de brand gemeld; er zou een schuur in brand staan. Omdat de brand zou woedden in het buitengebied, zijn twee tankautospuiten gealarmeerd, evenals de Officier Van Dienst.

Ter plaatse bleek een auto in lichterlaaie te staan. Tot overmaat van ramp stond de auto geparkeerd tegen een grote stapel ingepakte hooibalen. En dat zou een hoop werk betekenen. Tijdens de bluswerkzaamheden was echter niet bekend van wie de auto is c.q. was.

Bij aankomst heeft de brandweer eerst de zichtbare vlammen geblust. Hierna was het wachten tot de waterwinning gereed was. Dit water kwam uit een brandkraan aan de Elsenerveldweg. Met de tweede tankautospuit ertussen werd het water richting de eerste tankautospuit geloodst.

Toen de waterwinning gereed was, was ook een shovel ter plaatse. Deze heeft het hooi losgetrokken, waardoor het vuur beter te bestrijden was. Dat het een stevige klus was mag duidelijk zijn; rond half elf stonden beide voertuigen weer op hun plaats in de kazerne. (bron: Rijssen 112)

13 jaar geleden
Add to Google

| More
Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /home/112-nieuws/public_html/index.php on line 57