Grote brand op industrieterrein Hoogeveen

17-11-2008 08:53

Reportage 1 http://www.regiohoogeveen.nl/index.asp?p=newsmessage&i=9983
Reportage 2 http://www.regiomeppel.nl/index.php?frame=bekijkNieuws.php?ID=8059
Reportage 3 http://www.kilroynews.net/special/2008-11/20081116.htm
Reportage 4 http://www.zideo.nl/zideomediaplayer.php?zideo=6b346d5a6d773d3d&playzideo=6d4...
Reportage 5 http://www.devliegendereporter.nl/#12.5

Hoogeveen - Tegen 2 uur vannacht werd er alarm geslagen voor een bedrijfsbrand bij transportbedrijf Jaarsma aan de Gratamastraat in Hoogeveen. De brand, die al groot was tegen de tijd dat de brandweer arriveerde, was inmiddels al opgeschaald naar middelbrand. Buiten hadden twee grote vrachtwagens al vlam gevat door de hitte. Er was voor de brandweer van Hoogeveen geen houden aan.

De brandweer kon in eerste instantie alleen proberen om de naast gelegen panden van verhuurbedrijf Boels, Vepa kantoor- en projectmeubelen en erconline.nl te beschermen. Dat bleek niet mogelijk want in amper 10 minuten sloeg de brand over naar Boels. De uitslaande brand werd opgeschaald tot grote brand en tegen drieën werd Grip 1 gegeven. Korpsen uit de hele provincie kwamen assisteren. Het bleef opletten voor de brandweerlieden want er waren diverse ontploffingen van gasflessen en andere materialen. Water moest uit het kanaal, op honderden meters afstand, worden gehaald.

Het bedrijf Vepa en erconline.nl (tv, video en audio accessoires), aan de andere kant van Boels werden nat gehouden en behouden. De brandweer zal het grootste deel van de nacht nodig hebben om de brand te blussen. Burgemeester Urlings was ook zijn bed uitgekomen om polshoogte nemen. (bron: Regio Hoogeveen)

15 jaar geleden




Add to Google

| More




Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /home/112-nieuws/public_html/index.php on line 57