Schuur boerderij te Nagele door brand verwoest

27-05-2009 18:12

Reportage 1 http://www.flevocourant.nl/boerderijschuur-door-brand-verwoest/

Nagele - Bij een brand aan de Vliegtuigweg is dinsdagavond rond 22:45 uur brand ontstaan in een schuur. De eerste melding gaf aan dat de bewoners niet thuis waren en dat er misschien nog schapen zich in de schuur zouden bevinden, maar even later bleek dat de schapen in de wei liepen. Korpsen van Nagele en Ens waren snel terplaatse maar konden niet voorkomen dat de schuur volledig in vlammen is opgegaan. In de schuur stonden auto’s en lagen gereedschappen. Alles is verloren gegaan in de vlammen.

Bij aankomst sloegen de vlammen al meters hoog in de lucht en was vanaf de A6 goed te zien. De brandweer heeft bij aankomst opgeschaald naar middelbrand omdat de schuur compleet in lichterlaaie stond.

Het was voor de brandweer geen houden meer aan pogingen om de schuur te redden was niet meer mogelijk waarop de brandweer de schuur gecontroleerd lieten uitbranden. In een tijdsduur van nog geen 30 minuten was er niets meer van het schuur over. Inzet van een hoogwerker uit Lelystad kon de schuur ook niet meer redden. Het naastgelegen woning die op enkele meters van de schuur afstond werd door de brandweer nat gehouden heeft geen verder geen gevaar gelopen. Tijdens de bluswerkzaamheden is de Vliegtuigweg vanaf de Nagelerweg afgesloten geweest. Rond 01.00 uur werd het sein brandmeester gegeven. (bron: Flevocourant)

13 jaar geleden
Add to Google

| More
Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /home/112-nieuws/public_html/index.php on line 57