N366 bij Veendam volledig afgesloten na ongevallen

08-06-2009 18:20

Reportage 1 http://www.112groningen.nl/Groningen/nieuws/6202/n366-bij-veendam-volledig-af...
Reportage 2 http://www.zideo.nl/zideomediaplayer.php?zideo=6c4969556d673d3d&playzideo...

Veendam - Maandagochtend tijdens het spitsuur zijn er diverse ongevallen gebeurt op de Provinciale weg N366 tussen Pekela en Veendam. Het eerste ongeval ontstond nabij Nieuwe Pekela. Twee auto's waren hierbij betrokken.

Ook stonden er een aantal vrachtauto's bij,onbekend is of deze ook betrokken waren bij dit ongeval. De brandweer is bij deze aanrijding opgeroepen om het wegdek te reinigen.

Tegelijkertijd op dezelfde weg bij de afslag Ommelanderwijk/Zuidwending botsten drie wagens opelkaar. Ook hier stond een vrachtauto bij maar onbekend is of deze ook betrokken was bij dit ongeval.deze kon zelfstandig zijn weg vervolgen. Bij deze aanrijding ontstond veel schade.

De VOA heeft op de plaats van het ongeval een kort onderzoek gedaan. Een aantal honderd meters verder net na de afslag Ommelanderwijk/Zuidwending botsten nog eens twee auto's op elkaar. Ook hier ontstond blikschade.

Door deze ongevallen werd het een verkeerschaos daarom werd ook besloten om de weg volledig af te sluiten.Het verkeer werd omgeleid. De bergingsdiensten hadden het dan ook druk maar wisten toch snel alle beschadigde auto,s af te slepen.

Of er gewonden zijn gevallen bij deze aanrijdingen is tot op heden niet bekend.(bron: 112 Groningen)

14 jaar geleden
Add to Google

| More
Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /home/112-nieuws/public_html/index.php on line 57