Man gewond bij ongeval te Dalmsholte

14-06-2009 10:58

Reportage 1 http://www.regiosalland.nl/2009/06/13/man-gewond-bij-ongeval-dalmsholterdijk-...
Reportage 2 http://www.ijsselnieuws.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=544:l...

Dalmsholte - Rond zes uur in de avond kwam er bij de brandweer van Ommen en Lemelerveld een melding van een ongeval op de Dalmsholterdijk te Dalmsholte. Brandweer en politie spoedde zich naar de plek.

Bij aankomst leek het vrij ernstig en werd zelfs de traumahelikopter opgeroepen. De traumahelikopter is halverwege terug gekeerd omdat hulp niet nodig bleek te zijn. Brandweerpersoneel hebben de man uit zijn auto geknipt waarna hij per ambulance naar het ziekenhuis is vervoerd.

Volgens ooggetuigen is de man uit de richting van Dalfsen gekomen. Hij heeft de N348 overgestoken en heeft daarna een grijze Toyota ingehaald. Nadat de man weer op zijn eigen weghelft zat, is hij de macht over het stuur verloren en tegen een boom tot stilstand gekomen. De bestuurder van de Toyota is met de schrik vrijgekomen. De groene Volkswagen is afgesleept door de bergingsdienst.(bron: Regio Salland)

9 jaar geleden
Add to Google

| More
Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /var/www/vhosts/112-nieuws.nl/httpdocs/index.php on line 57