Volvo rijdt in op graafmachine

19-06-2009 17:14

Reportage 1 http://www.regiohoogeveen.nl/index.asp?p=newsmessage&i=11785

Hollandscheveld - Op het Rechtuit is om 12.30 uur een bestuurder, een man op leeftijd, met zijn Volvo V70, in een bocht recht op een daar rijdende graafmachine ingereden. De bestuurder van de graafmachine, op weg naar huis voor de lunchpauze, is ter plaatse bekend met de gevaarlijke bocht en reed daardoor opzettelijk zoveel mogelijk aan de rechterkant. Plots zag hij de Volvo recht op zich afkomen. Deze reed met de linkervoorkant in op het rechtervoorwiel van de graafmachine, eze werd er door de klap vanaf gereden.

De auto kaatste, zwaar beschadigd, terug in de berm. Diverse automobilsten reden door bij het ongeval maar er was toch een jonge dame die te hulp schoot. Tegen haar verklaarde de bestuurder dat hij niet te hard had gereden want hij had de cruisecontrole op 60 km per uur staan. De bestuurder, die bij kennis bleef, raakte door het ongeval beknelt en moest door de brandweer worden bevrijdt.

De brandweer van De Krim kreeg assistentie uit Hoogeveen. Dat duurde iets langer dan gebruikelijk want de voertuigen kwam klem te zitten in het drukke verkeer op het industrieterrein dat stilstond vanwege een open brug aan de Edisonstraat. De gewonde man is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. (bron: Regio Hoogeveen)

14 jaar geleden




Add to Google

| More




Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /home/112-nieuws/public_html/index.php on line 57