Aanhanger met container omgeslagen te Hoogeveen

03-09-2009 23:23

Reportage 1 http://www.regiohoogeveen.nl/index.asp?p=newsmessage&i=12278
Reportage 2 http://www.zideo.nl/zideomediaplayer.php?zideo=6d345755&playzideo=6b344b5...
Reportage 3 http://www.kilroynews.net/special/2009-09/20090903.htm

Hoogeveen - Hoogeveen - Even na vijf uur donderdagmiddag is een aanhanger met daarop een container afval omgeslagen. De vrachtwagen, van het sloopbedrijf Bork, kwam van de A28 en draaide rechtsaf de Middenveldweg op toen de aanhanger met container plots omsloeg en zijn lading over de linkerrijbaan strooide. Niemand raakte gewond.

Volgens de achterhem rijdende chauffeur lag het niet aan de snelheid. Vermoedelijk is de lading afval bestaande stalen balken naar links verschoven in de bocht en heeft het gewicht zodanig op de linkerzijkant verplaatst dat een stevige windvlaag van de stormachtige wind voldoende was om de boel om te laten kiepen. Het verkeer van de avondspits liep dan ook volkomen vast doordat beide rijbanen waren versperd.

Medewerkers van het sloopbedrijf waren zeer snel ter plaatse om de ravage op te ruimen en binnen no time stond de aanhanger weer op al zijn wielen en werd afgevoerd. De container volgde en wat restte was het bij elkaar vegen van de rommel. De uitgerukte brandweer hoefde niet in actie te komen. (Bron: Regio Hoogeveen)

14 jaar geleden




Add to Google

| More




Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /home/112-nieuws/public_html/index.php on line 57