Man aangehouden na geweldplegingen met kinderen

21-07-2008 22:43

Reportage 1 http://www.112groningen.nl/Groningen/nieuws/3601/
Reportage 2 http://www.zideo.nl/zideomediaplayer.php?zideo=6b346d536f673d3d&playzideo...

Veendam - De politie heeft maandagmiddag in zijn woning aan de Schaperstraat een 39-jarige man aangehouden voor diverse geweldplegingen tegen zijn kinderen en voor wederrechtelijke vrijheidsberoving.

De Veendammer wordt ervan verdacht dat hij het afgelopen weekend zijn 14-jarige dochter meerdere malen zwaar heeft mishandeld. Daarnaast verdenkt de politie de vader ervan dat hij zijn dochter van haar vrijheid heeft beroofd. De dochter wist maandagochtend haar ouderlijke woning uit te vluchten en alarm te slaan bij haar buren. Het meisje werd samen met haar moeder naar een ziekenhuis in Groningen gebracht. Daar wordt ze aan haar letsel behandeld.

De politie wilde na de vlucht van het meisje de vader in zijn woning aanhouden. Toen de politie ter plaatse kwam bleek dat er nog een kind in de woning aanwezig was. Hij hield het andere kind voortdurend op zijn schoot. De man gedroeg zich hierbij onberekenbaar en agressief. De politie had het sterke vermoeden dat hij ook zijn jongste kind iets wilde aandoen. Op een bepaald ogenblik kon de politie de man overmeesteren en inrekenen. Hij is ingesloten in het cellencomplex in Groningen. De verdachte zal vandaag worden gehoord. De politie stelt een nader onderzoek in naar de toedracht van de incidenten. (bron: 112 Groningen)

14 jaar geleden
Add to Google

| More
Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /home/112-nieuws/public_html/index.php on line 57