Frontale botsing in Raalte

16-10-2008 18:25

Reportage 1 http://www.regiosalland.nl/2008/10/16/frontale-aanrijding-op-de-n348-in-raalt...
Reportage 2 http://www.zideo.nl/zideomediaplayer.php?zideo=6b346d5a6d773d3d&playzideo...

Raalte - Even voor zevenen zijn vanochtend op de Nieuwe Deventerweg (N348) bij Raalte (tussen de Westdorplaan en de rotonde Wijheseweg) een bestelbus en een auto op elkaar gebotst. Bij de (bijna) frontale botsing was de ravage groot, maar er vielen wonder boven wonder geen ernstig gewonden.

De bestuurder van de auto moest door de brandweer uit de auto worden bevrijd omdat zijn deur klem zat. Ter plaatse zijn de slachtoffers door het ambulancepersoneel onderzocht.

De bestuurder van de bestelbus, een 43-jarige man uit Hengelo, rook naar alcohol en is vervolgens naar het politiebureu gebracht voor een blaastest. Daar werd geconstateerd dat hij meer dan het dubbele van de toegestane hoeveelheid alcohol in zijn bloed had. Zijn rijbewijs werd terstond ingevorderd.

De N348 is korte tijd afgesloten geweest om de auto's, die beiden total loss waren, op te ruimen. Ook was de brandweer nog doende de modder van de weg te spuiten. Mede als gevolg van het slechte weer raakten het naastgelegen fietspad en de berm behoorlijk beschadigd door passerende voertuigen van hulpdiensten. De provincie heeft in de loop van de dag de schade hersteld. (bron: De Stentor)

15 jaar geleden




Add to Google

| More




Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /home/112-nieuws/public_html/index.php on line 57